tirsdag 3. mai 2016

Pop/rock-quiz på Eger & Co 3.9.16

Da kan vi slippe nyheten om av vi arrangerer en spesiell enkeltstående pop/rock-quizrunde på Eger & Co lørdag 3. september 2016!

Dette blir en kombinert konsert og musikkquiz hvor fokus er mer på å ha en hyggelig kveld med mye god og gjenkjennbar musikk framført både live og via videos og lydspor enn en nerdequiz-konkurranse. Her skal alle kunne bidra med sin kunnskap!

Arrangementet er et samarbeid mellom meg og min sønn Anders Dahlberg. Han vil framføre coverlåter fra 60-tallet og fram til 2000-tallet i to runder, så det blir minimum 10 livelåter. Kanskje vi kan overtale han til å framføre et par av sine egne også?

Quiz'en blir lagt opp à la PopQuiz slik vi kjenner det fra NRK radio. Det blir spørsmål fra hvert tiår oppover fra 1960-tallet og fram til 2000-tallet. I motsetning til PopQuiz kjører vi to runder, så det blir mange flere spørsmål. Det blir selvfølgelig heller ikke utslag mellom personer/lag. Alle deltar hele veien og så summerer vi opp halvveis og til slutt - slik som på en vanlig quiz.

Det blir nok også noen flere spørsmål til hvert tiår, to-tre vanlige spørmål med tekst/bilde/lyd, en video og et liveinnslag med coverlåt framført av Anders D. Når vi så kommer fram til 2000-tallet sjekker vi stillingen halvveis og kjører en ny runde etter samme mal fra 60-tallet og opp til 2000-tallet igjen. Da bør vi komme opp i 50-60 spørsmål totalt i løpet av kvelden.

Vi håper mange finner dette interessant. Erfaringer fra vanlige quiz'er på Eger & Co er at det blir fullt, så vi anbefaler lag å melde seg på i forkant (f eks i skjemaet nederst i dette innlegget eller ved å sende en mail til dahlbergspoprockquix@gmail.com). Mer info vil du også finne på Facebook-arrangementet.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar