torsdag 5. mai 2016

Pop/rock-quiz i september

Responsen på pop/rock-quiz'en som jeg skreiv om i forrige innlegg har vært overveldende. På under et døgn etter at jeg oppretta Facebook-arrangement for quiz'en var det fulltegna, og quiz'en er ikke før i september! I skrivende stund står det også tre lag på venteliste, et tall som sannsynligvis vil øke. Du kan sette deg på venteliste her.

Tydeligvis er musikkquiz med livemusikk noe folk er interessert i å få med seg. Så får vi bare håpe at det Anders og jeg lever opp til folks forventninger. Vi er takknemlige for interessen og gleder oss til 3. september.



Vi har henstilt kontaktpersonene pr lag om at de gir beskjed hvis de mot formodning ikke kan stille likevel. Det er lenge til september, og ting kan komme i veien. Så hvis noen etter hvert veit at de ikke kan stille lag likevel, vil lagene på venteliste sette stor pris på å få beskjed. Vi formidler evt ledige plasser til de på venteliste etter den rekkefølgen lagene meldte sin interesse.

Vi skal jo ikke røpe noe om hva vi kommer til å spille og spørre om, men vi kan vel allerede nå love at det ikke blir så mye 50-tallsmusikk - quiz'en skal tross alt dreie seg om tida fra 60-tallet og fire tiår framover til 2000-tallet ... Så dere kan jo nyte denne versjonen av flotte låta av Chuck Berry. Sjekk når Springsteen og E-street virkelig kommer i gang med låta - dette svinger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar