onsdag 25. mai 2016

FotballQuiz @Kooperativen 24. mai 2016

Tirsdag var det fullt hus og stormende jubel på Kooperativen. Puben var fylt til randen av HBK-spillere, støtteapparat, supportere og andre fotballinteresserte som møttes mer til en hyggestund enn til knallhard kniving om hvem som kan mest om fotball. Arrangementet var i regi av supporterklubben 1895 og undertegnede var hyra inn til å lage spørsmålene og avholde quiz'en. I pausa var det pizza og mingling og mye fotballprat. 

Resultatene av quiz'en var ikke det viktigste denne kvelden, men her følger en oversikt likevel:


Vi kan jo hylle Nutmegs litt ekstra med denne videoen. De som ikke er altfor stive i engelsk finner kanskje ut hva nutmeg betyr etter å ha sett videoen.


Deltakerne hold et overraskende (?) høyt nivå og poengsummer på over 100 i en quiz med max 120p er meget respektabelt. Alle lagene greide altså over halvparten av spørsmålene, det må vi si oss godt fornøyd med.

Etter en rask gjennomgang av svararkene virker det som om alle spørsmål blei besvart, og da snakker vi f eks om hvilken bane i England som har The Bill Shankly Stand og andre nøtter - i tillegg til mange spørsmål på et mer normalt nivå.

Hver omgang blei avslutta med utfylling av tippekupong der lagene kunne få max 12 poeng.
1. omgang:


2. omgang:


Avspilling av fotballsanger hører også med en slik kveld, her er to av de som vel holder såpass nivå at det rettferdiggjør avspilling:






Videoen under blei også avspilt mens QM klikka fram diverse fotballkort med engelsk fotballspillere fra 70-tallet som Arne Ball leser opp i sangen. Til sammen åtte av disse blei plukka og og spørsmålet som blei stilt var hvilke andre klubber de hadde spilt i enn de de så på fotballkortet (evt også i videoen) - fotballkortene ser du under videoen:


 

 

 

 

Mange visste også hvilket år som var det siste året det blei fløtt tømmer i Hønefossen (forøvrig samme år som Manchester United vant Serievinner-cupen).

Vi takker for en meget trivelig kveld og neste gang bør vi kanskje ikke la det gå tre år før vi arrangerer en ny fotballquiz i Hønefoss?

Dette var også siste quiz jeg lager før sommerferien. Eneste som kommer til å skje på bloggen framover nå er vel hvis jeg slenger innom Peppe's Quiz i løpet av juni. De fortsetter quiz'inga i alle fall ut juni. Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar