søndag 8. mars 2020

Humbars MusikkQuiz 7. mars 2020

Som vanlig stilte vi lag på Humbars MusikkQuiz, denne gangen som Barenaked Hildes og laget besto av Hilde, Finn Chr, Jan E, Toni og undertegnede. Som vanlig var det de yngre kreftene på laget som bidro mest, men vi av den litt eldre garde fikk nå inn noen fulltreffere vi også.

Jeg gjentar infoen fra innlegg fra tidligere Humbar MusikkQuizer:
Det blir litt for mye å legge ut hele quizen her med lydspor til alt, men QM Ole Andreas har lagt ut spilleliste på Spotify (tusen takk for det, jeg veit mange som ikke fikk vært der setter pris på det) og det går fint an å ta quizen hvis en ikke tjuvtitter på Spotify mens lista spilles av. Her finner du Humbar MusikkQuiz på Facebook.

Quizen var som vanlig delt i tre, i første runde blei åtte låter avspilt, men fire spørsmål til hver låt - under kan du se bilde av alle spørsmål i runde en.

I runde  to var det kun coverlåter, de ti første blei både artist/gruppe og originalartist/-gruppe avkrevd, men i de siste skulle en kun svar originalartist/-gruppe.

I tredje runde blei 40 låter avspilt og vi skulle svare hvem som spilte - kobla opp mot noen platecover med artister/grupper som dukka opp som en av de 40 låtene og vi skulle koble disse også. Alle artistnavn skulle besvares med for- og etternavn (alternativt artistnavn, selvfølgelig).

Før du går i gang bør du hente opp spillelista (uten å kikke for mye, så sette på play og lese spørsmålene etterhvert - jeg tipper at et drøyt minutt blei avspilt av hver låt sånn ca.)

Her er lenke til spillelista på Spotify., enjoy! Fasit legger jeg ikke ut, men bilder av svarene våre (+ noen påførte korrekt svar der hvor vi bomme) ligger nederst her, en del finner dere da selvfølgelig på Spotify-spilleliste, og kanskje er det noen få ting du må google.

Neste runde i denne musikkquizen er 4. april. Jeg holder neste Dahlbergs MusikkQuiz før den tid, fredag 27. mars.

Her er spørsmålene i første runde:


Bilde av ølet det spørres om i Øl-bonussspørsmålet:


Og her der albumcoverne der alle 12 kunne knyttes til 12 av de 40 låtene i runde 3:


---------------------------------------------------------------------

Her er du våre svarark med QMs rettinger (tall utenfor svaret indikerer om det var korrekt).

Svarark fra runde en:


Svarene fra runde to:



.... og svarene fra runde tre:


105p av 125 mulige i en ganske så vanskelig quiz er solid, men dessverre måtte vi nok en gang bite i det sure eple og se oss slått, denne gangen med kun 1p.

Resultatliste:
01. Bjarne Brøndbo Likes Reggae 106p.
02. Barenaked Hildes 105p.
03. S-Club-7-Jugend 97,5p.
04. Døh Gidderu Quizze Meg I Trynet? 92,5p.
05. The Humpty Dumptys 89p.
06. Mads fikk ny jobb, men ble ikke med på quiz 84,5p.
07. Don't Quiztion My Authorita 77p.
08. Daddy's Little Twink's Prostate Cumshot 61,5p.
09. Hjælp! Vi er på kviss 55p.
10. Type O Teit 51,5p.
11. Hole Hasjbankers 50p.
12. De Ugudelige 44,5p.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar