torsdag 16. februar 2017

Info om MusikkQuiz fredag 17. februar 2017

Nå står straks første MusikkQuiz på Bassgarasjen for tur. Her følger litt oppdatert informasjon om arrangementet.

Artister som framfører live som en del av quizen er Aud Wilhelmsen og Olav Risan. Artister til MusikkQuiz'en 17. mars vil bli offentliggjort under fredagens quiz.
 

Dørene åpner kl 1900. De lag som har meldt seg på i forkant har fått reservert bord. Det vil være plass til de som ikke er forhåndspåmeldt også. (Pr torsdag kveld er det 22 lag påmeldt.) Hver deltaker betaler kr 100 ved inngangen.

De som ønsker en matbit kan bestille pizza fra Peppes Pizza i baren før quizen begynner. Pizzaen blir servert i pausa (ca kl 2100). Quizen starter kl 1930, derfor lurt å være tidlig ute for å få kjøpt det en vil i baren før vi trår igang (sjøl om det selvfølgelig er mulig å sørge for god væskebalanse under hele quizen).

Det blir premiering for de tre beste lagene, samt at to av de andre lagene blir trukket ut til premiering i tillegg. Du behøver altså ikke være superflink for å bli premiert her! Kvelden er jo ment mer for hygge enn knallhard nerdekniving om musikkdeltaljer.


Jeg var en tur nede på Bassgarasjen torsdag for å sjekke at utstyr funka. Alt begynner å bli klart og fredag kommer lerret på fire meter opp - sammen med super lyd blir dette kjempeflott!


I tillegg til fredagens quiz er følgende datoer i 2017 holdt av til samme type MusikkQuiz på Bassgarasjen: 17. mars, 15. september, 13. oktober, 10. november og 8. desember. Vi får sørge for at folk trives så mye 17. februar at de kommer igjen utover i året også, snakkes!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar