fredag 10. februar 2017

Artistene klare til musikkquizen!

Det er med stolhet jeg kan presentere artist nummer to som skal framføre låter live under min musikkquiz fredag 17. februar. Fra før av er Olav Risan klar. Olav får med seg Aud Wilhelmsen, så vi får en bra mix av mannlig og kvinnelig artist. 



Aud Wilhelmsen kommer fra Jevnaker, og er utdanna låtskriver og musiker fra The Liverpool Institute for Performing Arts. Hun er vokalist og låtskriver i bandet Ever Anew (se video lenger ned) og driver sammen med samboer Daniel Drumm et musikkstudio i Gamlehuset på Jevnaker. I Gamlehuset underviser Aud i sang, piano og låtskriving, i tillegg til å orkestrere studioprosjekter og andre kurs/aktiviteter. Hun underviser også i piano på Showskolen i Hønefoss, og sitter i styret på Ringerike Kultursenter.

Nå gleder vi oss enda mer!

Ellers kan jeg jo meddele at det nå er 19 påmeldte lag til quizen. Alle disse lagene vil få reservert bord. Det vil fortsatte være mulig å møte opp på sjølve kvelden (start kl 1930), men som nevnt i tidligere innlegg setter vi stor pris på om lag melder seg på i forkant slik at vi kan rigge til Bassgarasjen så optimalt som mulig for quizdeltakerne.



Olav Risan er sentral i bl a Drolsum Stasjon, som bl a har hatt suksess med låta under

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar