onsdag 27. januar 2016

NorsiaQuiz 26.1.16

Andre runde av vårrunden i NorsiaQuiz blei gjennomført med stil. Resultatene var ganske annerledes enn i første runde, slik at når en legger sammen de to første rundene er det ganske tett. Hanne & Hannene som endte på femteplass i første runde vant med 47p, fulgt av B-Gjengen på 44p og Midt På Treet med 39,5p.


Andre omgang av denne runder viste seg å være meget vrien for mange. Likevel var det kun ett spørsmål som ingen greide å besvare: ingen visste hvilken Disney-figur som skjuler seg bak det danske navnet Jesper Fårekylling (det er bare å google i vei!) - snittet lå denne gangen på ca 38p, noe som er lavt for denne gjengen. QM får legge seg i selen og gjøre det litt lettere neste gang!

Dette nydelige bildet blei brukt som illustrasjon på kveldens matematikkoppgave, og det skal være mulig å finne to av quizdeltakerne + QM på bildet:



Ellers var det seks av de ti lagene som klarte å gi etternavn på to av de tre i bandet i videoen under her (alternativt kunne de svare dyrenavnet som er det samme som bandnavnet):

De to andre spørsmålene som kun to av lagene tok var hvem som solgte Torbjørnrud hotell i 2009 etter å ha eid det i 25 år, og kun to lag visste hva den offentlig betegnelsen på det geografiske området som Kirkenesavtalen av 26.1.1993 dreide seg om (jada, nok et av QMs sære spørsmål).

Stillingen sammenlagt ser dermed slik ut etter to runder:

Enkeltresultater, sammenlagtresultater, quiz-kalender, mm finner du i venstremargen.

Vi ser allerede fram til neste runde som starter mandag 8. februar kl 19:00 - vel møtt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar