søndag 1. mai 2022

Dahlbergs Musikkquiz @Bassgarasjen 29. april 2022

Denne musikkquizen var en all-time-high når det gjaldt prestasjoner! Punk Floyd vant på hele 88,5p av 100 mulige - og snittet var vanvittig høyt. Det setter en QM meget stor pris på. Kombinasjonen av god musikkunnskap og at jeg har tatt noen grep for at flere kan ha mulighet til å svare på enda flere spørsmål er trolig årsaken.

Ett grep var å introdusere flere multiple choice-oppgaver. Det gjør jo både at flere kan svare innafor et emne de egentlig ikke har peiling på, og de av oss som sliter med å komme på navn får god hjelp til å komme på den rette artisten :-)

I tillegg har jeg nok lagt inn enkelte flere "hvileskjær", dvs låter som mange kan, men som en gjerne kan høre igjen.

Et annet grep nevnte jeg i forrige innlegg: temaene som er med i hver runde har nå blitt blanda inn mellom de ulike tiårene - slik at de med mest kunnskap om ny musikk også får litt å tygge på i første del av hver omgang, og de med mest kunnskap om eldre musikk kan holde koken gjennom hele omgangen de også.

Tilbakemeldingene jeg har fått etter quizen var bare positivet, så vi fortsetter nok i samme spor i neste omgang 27. mai. Vi har allerede spikra første høstdato - fredag 2. september - flere datoer kommer, ca en gang pr måned. Du kan allerede nå melde på fast lag til høsten. Fint hvis de trofaste lagene fra i fjor og i år også går inn og melder dere på, så får vi en oversikt over hvem som kommer til å stille.

Det er ett tema som folk hadde delte meninger om - og slik at det alltid - var de ulike sjangertemaene. Her kommer jo alt an på hva en liker. Denne gangen fikk noen tårer i øynene under Prog rock, andre holdt to fingre i været under Heavy metal, andre igjen koste seg (eller fortvilte) under Country in the 21st century. Men før du får altfor mye spader av vriene temaer - det blir helt andre temaer neste gang, det blir ikke countrysjanger om en måned, for å si det sånn :-)

Den ferske temaoppgaven Odd One Out fikk veldig god kritikk - der fire låter blei spilt og deltakerne skulle luke ut den låttittel som ikke passa sammen med de tre andre. Må nok lage noen flere slike ...


Her én av fire låter som blei spilt under den ene Odd One Out-oppgaven. Framføringa står faktisk bl a to av deltakerne på quiz-laget Bon Iversens Soldater for, litt dårlig mobil-opptak fra gamle Lloyd's.

Skulle noen være nysgjerrige på sjølve quizen - og ønske å ta den - ta kontakt via geirdahlberg@gmail.com, så ordner vi det for halve prisen av det det kosta for de som var til stede :-)

Som nevn, kjemperesultater, her kommer sluttstillingen:

1. Punk Floyd 88,5p (43+45,5)
2. Valsen Bjølsemølle 86p (43,5+42,5)
3. Hanne & Hannene 84,5p (42+42,5)
4. Bon Iversens Soldater 78,5p (42+36,5)
5. Kulturlaget 78p (41,5+36,5)
5. De Utvalgte 78p (39+39)
7. Everything And The Girl 76,5p (39+37,5)
8. A-Team 72,5p (39,5+33)
9. The Jukes 64,5p (33,5+31)
10. Solo Super 63p (39+24)*
* (her må det nevnes at tre av fem forsvant til DeLillos-konsert et stykke ut i andre omgang - vi setter stor pris på at de likevel stiller - og 63 poeng er absolutt en poengsum å være stolt av")

Vi håper å se dere alle sammen - og flere til - 27. mai, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar