søndag 24. april 2022

Dahlbergs Musikkquiz @Bassgarasjen 18. mars 2022

Det er en stund siden forrige musikkquiz og jeg oppdaga at jeg ikke hadde lagt ut resultatene. Det retter jeg herved på her, og minner samtidig om at fredag 29. april kl 1930 kjøres vårens nest siste Dahlbergs Musikkquiz - ikke gå glipp av den! I skrivende stund er ni lag påmeldt, vi håper på flere :-)

Mange gode resultater i mars, og endelig lyktes det for Everything But The Girl (for anledningen kalt Everything And The Girl) å quizze seg helt til topps blant mange sterke lag. Vi gratulerer!

Blant rundens temaer fant vi bl a covers, duetter, blues rock, musikk fra filmer - i tillegg til at vi la ut på en virtuell kjøretur. 

Fram til nå har jeg kjørt tiårene først pr omgang, deretter temaene. Det gjør jo at de som kan mest gammel musikk får mye å jobbe med i begynnelsen, og kanskje mindre når vi kommer til nyere musikk. På samme måte som de som ikke har særlig peiling på gammel musikk må vente lenge før de får vist hva de kan. Fra og med 29. april tenkte jeg derfor å mikse dette litt annerledes, bringe inn ulike temaer mellom tiårene. Det vil bli en quiz lik de som har vært, men på den måten vil type musikk og tiår kanskje gå inn i en bedre miks - og de fleste vil finne noe interessant gjennom hele omgangen. Gi gjerne tilbakemeldinger etter quizen på hvordan dere synes det funker :-)

Resultatliste

1. Everything And The Girl 81p
2. Punk Floyd 79,5p
3. Valsen Bjølsemølle 71p
4. De Utvalgte 66p
5. Solo Super 55p
6. The Quizzels 24,5p


Video spilt under quizen, i hvilken Oscar-vinnende film fra 2006 brukes denne versjonen?


Disse premiene skal deles ut 29. april. Vinneren velger blant konsertbillettene, de andre trekkes ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar