søndag 3. januar 2021

DahlbergQuiz i 2021

Alt var taima og tilrettelagt for en normalt quizår, men Covid-19 ville det annerledes. Vi har samarbeida med Ringerike kultursenter og spikra vårens quizdatoer både for allmennquiz og musikkquiz, men oppstartsrundene måtte vi utsette (og samarbeider med Løvstad-Quiz og Humbar for å unngå kollisjoner). I skrivende stund håper vi at de neste rundene går som normalt, men never say never - vi må alle være innstilt på å omstille oss på kort varsel (på samme måte som vi nå i kveld søndag før skolestart må forholde oss til nye regler som kommer helt i siste liten og bruker derfor siste fridag til å forberede dette ...).

Vi legger ut info om evt endringer på Facebooksida DahlbergQuiz, men her er datolista vi forholder oss til inntil videre:


Oppdatert kalender finner du i venstre marg her i bloggen, der er også datoene til Løvstad-quiz lagt inn.

Dersom quizabstinensene blir for store er det mulig å kikke andre steder her i bloggen - eller bestille PowerPoint av mine gamle quizer, da får du hele pakka hjem i din stue. Det du i så fall må gjøre er å sende meg en melding på Vipps med din e-postadresse og hvilken quiz + en lite beløp (f eks kr 30 eller hva du nå enn tenker et par timers underholdning er verdt), så deler jeg quizen med deg. Jeg holdt to allmennquizer i desember (2. og 16.) og én musikkquiz (4. desember), disse har jeg tilrettelagt for visning hjemme. Men ønsker du andre, eldre quizer, bare gi beskjed i Vipps så ordner vi det! Du kan lese mer om hvordan det funker bl a i dette blogginnlegget. Dersom du i stedet for å Vippse meg noen kroner støtter Spleisen under i stedet - si i fra om det via mail (geirdahlberg@gmail.com), så får du quizen av meg likevel. Viktig å sørge for at vi har gode steder å treffes når disse merkelige tidene er over!

Så får vi bare håpe at vi kan ses igjen live etter kalenderen over, snakkes!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar