onsdag 8. mars 2017

Kort quiz fra BadaBing!-samling 3. mars 2017

Premien for å komme blant de tre beste på Løvstad-quiz på Eger & Co er middag, hhv 1, 2, og 3-retters med litt tilbehør. I tillegg får rundevinner kr 500 i gavekort. I løpet av et år samler BadaBing! opp noen slike, i sterk konkurranse med andre lag. I 2016 havna vi på andre plass og vant dermed 5 2-retters middager. Dette må jo fortæres og gavekort må brukes opp, det blei gjort fredag 3. mars.

Når slike folk samles må det selvfølgelig quizzes - og også her er det tradisjoner. De åtte som hadde anledning til å være med (krav for invite var at en måtte ha deltatt på BadaBing! minst tre ganger ila 2016) måtte lage fem spørsmål som skulle kjøres på par-lag. Til sammen utgjør dette da 40 spørsmål som kjøres ila middagen. Jeg gjengir ikke noen av de andres spørsmål (kan bare antyde at all klaging på at jeg som QM lager vanskelige spørsmål faller på sin egen urimelighet når en skal sammenlikne med vanskegraden på det som blei presentert denne fredagen), men her får dere i alle fall de fem jeg stilte med (fasit finner du i kommentarfeltet):

1. Hvilket bilmerke forbindes med slagordet "simply clever"?
2. Årstall? Skolemelkordninga innføres, Khrustsjov dør, Disney Word åpner i Orlando, André Bergdølmo født, Kina blir med i FN, "Imagine" med John Lennon utgis.
3. Gåte: Hvilket dyr skal jeg fram til: Månedsdrikk.
4. Hvilken amerikansk delstat har kallenavnet The Constitution State?
5. Bilde under: Spilte på Chelsea 1997-2005, etternavn? Presist stava takk!


Her kommer ingen gjennomgang av de andre spørsmålene, ei heller resultatene - dette blir mellom deltakerne som var med denne kvelden, snakkes!

1 kommentar:

  1. Fasit

    1. Skoda
    2. 1971
    3. Marsvin
    4. Connecticut
    5. Celestine Babayaro

    SvarSlett