lørdag 11. mars 2017

Artist til Dahlbergs MusikkQuiz 17. mars

Som tidligere annonsert vil Anders Dahlberg være artist på MusikkQuiz'en min på Bassgarasjen 17. mars. I utgangspunktet skulle det være to artister denne kvelden også, men det viste seg dessverre å bli vanskelig å få til denne gangen. Til gjengjeld vil unge Dahlberg by på hele 10 coverlåter, med hans sedvanlige personlige tolkninger av mer eller mindre kjente låter - vi lover at det blir variert musikk likevel!

Anders har utgitt en EP (*The Rusty Gold") og et album ("Dancing With Stars"):
 
    Hør EP på Spotify.                                                 Hør album på Spotify.

Her kan du se og høre singelen fra albumet:


Anders Dahlberg kan du også oppleve i konsert på Bysalen Amfi 7. april.

Unge Dahlberg var også artist når jeg hadde min første musikkquiz på Eger & Co i september i fjor, og gjorde sine personlige tolkninger av andres sanger slik at det ikke var like lett å kjenne igjen alle. Men de fleste lag tok likevel mange av spørsmålene ;-)

Vi kan jo koste på oss et liveopptak av åpningslåta fra "Dancing with stars" med helt band, sjøl om det er fra 2015:


I skrivende stund er det 20 påmeldte lag, og som tidligere nevnt har vi satt grensa ved 25 lag, så det er ingen grunn til å nøle med å melde seg på. Her kan du se hvilke lag som er påmeldt så langt.

Vi gleder oss til nok en MusikkQuiz og kan garantere stor stemning, god musikk framført live  og god og mindre god musikk avspilt over høyttalerne og skjermen, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar