tirsdag 10. januar 2017

NorsiaQuiz 9. januar 2017 - resultater

Her kommer - som lovet - resultatene fra NorsiaQuizs første runde i 2017. Omregna fra 49p (som vinnerlaget Midt På Treet fikk), dvs at hvert lags poengsum blir ganget med 2,04081633, og vinnerlaget fikk 100p:



Alle resultater kan skues i lenkene under (disse finnes også i venstremargen i bloggen her - der finnes forøvrig også datoene for vårens quizrunder):
Her kan du lese hvordan hvert lag skåra på hvert spørsmål.
Her kan du lese hvordan det ligger an sammenlagt.

Ganske stor spredning denne gangen, men ingen spørsmål blei stående ubesvart. Kun ett lag kunne ett av landene som nå er inne som rullerende medlemmer av FNs sikkerhetsråd og veldig mange sleit med de tre vokalistene (i alle fall to av de tre) i oppgave 13, ellers var det ikke så veldig mange spørsmål som alle lag tok. Det skulle vel tyde på at vanskegraden var ganske bra på spørsmålene denne gangen, det bekreftes vel av et snitt på godt over 41p.

Vi kan vel ta med et av musikkinnslagene fra mandag, både brukt for å sette folk på sporet av hvem som solgte ut Bysalen Amfi 13. januar 2017 (spørsmål nr 18), og for å reklamere for at artisten under skal prøve å gjøre det samme 7. april i år - her kan du kjøpe billetter!


QM får bruke uka til å legge seg i selen for å holde seg på omtrent det samme vanskenivået i neste quizrunde, den avvikles allerede mandag 16. januar kl 1900, da starter runde nr 2 av NorsiaQuiz våren (!) 2017, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar