fredag 20. januar 2017

Det nærmer seg musikkquiz




Nå begynner ting å falle på plass før musikkquizen i Bassgarasjen 17. februar. Jeg var på befaring i lokalet onsdag sammen med Tage Hybertsen fra Ringerike Kultursenter. Lokalet blir kjempeflott! Hønefoss har mangla et lokale til rockekonserter der folk står, nå får vi det. I tillegg er lokalet godt egna til å holde quiz i. God scene for liveframføring, god plass til alle lag som ønsker å delta, god lyd, nye, fine stoler, nye, fine runde bord, ser trivelig ut - vi gleder oss! Lokalet tas i bruk for første gang under Krafttak for kultur første helga i februar.



Men en enda bedre nyhet er at hovedartist på første quiz-kveld blir Olav Risan. Han kommer også til å få med seg en annen artist, men vi kan ikke love at det blir karen til høyre for Olav på bildet over. Vi kommer tilbake med nok et artistnavn når det er klart.

Artistnavn til quizen 17. mars begynner også å bli klart, vi røper mer etterhvert - følg med, følg med!

Her kan du melde på lag til quizen. Fordelen med å melde på lag i forkant er at vil du få reservert bord (og vi får en viss formening om hvor mange lag som blir med), men lokalet er såpass stort at det går an å dukke opp i god tid før kl 1930 og bli med likevel.

Her kan du se hvilke lag som har meldt seg på allerede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar