tirsdag 14. desember 2021

Quiz-finale Allmennquiz med Geir Dahlberg 2021

Ja, da blei det ikke den quizfinalen vi håpa på. Ny nedstenging er et faktum, og vi kan ikke gjennomføre finalen som planlagt 22. desember. Det betyr at stillingen slik den sto etter 28. november blir stående.

Dermed gratulerer vi Hanne & Hannene med sammenlagtseier høsten 2021! Her er sammenlagtstillingen:


Rødt=rundevinner, grønt=de to dårligste rundene strøket.

Premiefatet denne høsten er av naturlige årsaker også magrere (det er magre tider ...). Men litt har vi da klart å hoste opp:

Ett av de trofaste lagene (av de som har stilt opp på alle runder) har blitt trukket ut til gavekort på stor pizza fra Pizzabakeren. Trekningen kan dere se her, vi gratulerer! Skal La Famiglia også denne gangen trekke det lengste strået??


Vi gratulerer til alle lag for god innsats og håper å komme tilbake sterkere i 2022 med både premier og kontinuitet, og takker samtidig de som velvillig har stilt opp med premier.

Gavekortene blir overlevert ved en passende anledning. Sannsynligvis blir det IKKE ved den planlagte quizstarten for Allmennquiz med Geir Dahlberg på Humbar (ja, dere har hørt at vi flytter tilbake?), den datoen ryker vel i pandemiens navn... Vi kommer tilbake med oppstartsdato så snart vi veit. Slik situasjonen er nå har vi også sperre for flere påmeldte lag (11 påmeldte, faste lag), men det er fortsatt mulig å sette seg opp på venteliste. Vi håper seinere å kunne slippe til i alle fall ett lag til.

Til slutt vil jeg takke dere alle sammen for at dere stiller opp og at vi har så mye moro sammen! Jeg håper å se mange av dere når vi får starta opp en eller annen gang på nyåret. Det gjelder også for Dahlbergs Musikkquiz som fortsetter på Bassgarasjen. Vi starter når vi har mulighet, første mulige dato vil være 4. februar - hold av den datoen, i tilfelle samfunnet er såpass åpent igjen at vi kan kjøre quiz, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar