onsdag 22. desember 2021

En liten julequiz 22. desember 2021

Det blei brått satt en stopper for quizfinaler før jul. Her er en liten julete quiz for å bøte litt på. Opprinnelig laga for intern bruk på skolen, men der fikk vi jo ikke brukt den heller - bortsett fra at jeg delte den via Teams.

15 spørsmål, mulig å få 18 poeng (der hvor det er a og b, eller to svar). Alle spørsmålene kommer i forkant av en videoklipp/lydklipp, siste video går helt ut. Hele videoen er på 25 minutter.

Jeg har lasta den opp på YouTube (du finner den nederst i innlegget her), men frykter at noe kan forsvinne pga rettighetsproblemer - så kanskje lurt å ta quizen om ikke alt for lang tid :-)
Oppdatering: Det tok ikke lang tid før videoen blei sperra på YouTube, nei. Så dere nå nok laste ned fila dersom dere vil ta quizen. Den tunge fila finner du her.

Trenger du fasiten, så finner du den her.

Takk til alle som stiller opp på mine quizer, og jeg har fortsatt et håp om at vi får starta opp med allmennquiz på Humbar en eller annen gang i siste halvdel av januar (19. eller 26.1. kanskje?), og i begynnelsen av februar med musikkquizen (foreløpig antyda 4.2.) - men vi må bare vente og se.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar