mandag 4. april 2022

Musikk-bingo langfredag @Humbar

Vi tenkte vi skulle prøve noe annet enn en vanlig quiz i påsken på Humbar. Det er nok av allmennquizer for tida, og musikkquizene tiltrekker av erfaring mest de som er ganske så interessert i musikk. Derfor prøver vi nå ut Muskk-bingo.

I Musikk-bingo behøver en ikke besitte mye musikkunnskap. Det holder med godt humør, at en liker å høre musikk, og kanskje at en kan kjenne igjen litt av teksten på ei låt. Så vi håper dette kan være noe for alle. Her kan alle vinne! 

Konseptet er at QM-Geir spiller masse kjente og kjære låter (og noen til ...) i tilfeldig rekkefølge, deltakeren får utdelt en bingobong og ei liste over alle låtene. Hver låt har et nummer, når den spilles krysser du av dette nummeret på din bingobong. 

Du spiller aleine, men her er det ingenting i veien for å sitte sammen med gode venner og få hjelp dersom det er ei låt du ikke kjenner igjen teksten på. En liten premiering for hver utfylt rekke blir det også.

Vil du være sikra plass for deg (og evt gjengen din), reserver bord via Humbars Messenger - ellers er det ingen påmelding til sjølve Musikk-bingo'en. Se også Facebook-arrangement.


Eksempel på bingobong du får utdelt.


Du får også et ark med 75 låttitler lista opp, alle tildelt hvert sitt nummer. Da skjønner du tegninga?
1. Dancing Queen
2. Lucy in the Sky with Diamonds
3. Honky Tonk Woman
4. Dance Monkey
osv, osv.

PS. QM lover å ikke komme utkledd som Wenche Foss!

Håper vi ses!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar