mandag 17. august 2020

Klart for Allmennquiz med Geir Dahlberg 19. august 2020

Endelig kan vi legge ut mer informasjon om Allmennquiz med Geir Dahlberg høsten 2020!

Quizen vil foregå ca annenhver onsdag kl 1900 på Bysalen Amfi på Ringerike kultursenter.

Det er viktig at alle leser gjennom informasjonen før quizstart. Håper dere deler informasjonen med de andre på laget deres så vi er rusta til en smittesikker avvikling av quizen. 

I den forbindelse ber Kultursenteret om at én person pr quizlag, «kaptein» eller liknende, fyller ut dette skjemaet før onsdagens runde starter, så slipper dere å fylle det ut under quizen:



Bysalen Amfi har god plass til godt over 20 quizlag med fem personer pr lag. I skrivende stund har 16 lag meldt sin ankomst, så vi skal ha god plass. Det betyr altså at det fortsatt er mulig å melde på lag.

Ringerike kultursenter gir følgende informasjon om hvordan de ønsker at deltakerne skal forholde seg for å ivareta smittevernhensyn:
  • Dørene åpner kl 1800, quizstart kl 1900 (bruk Hovedinngangen til Kultursenteret). Vi ber folk om å møte tidlig, slik at vi unngår for store ansamlinger rundt quizstart. (QM lover at det blir avspilling av bra musikkvideos over anlegget fra dørene åpner og fram til quizstart.)
  • Det er nok bord til alle, men ingen bord er holdt av – altså førstemann til mølla.
  • Alle bordene er plassert slik at alle ser storskjermen godt og vil oppleve god lyd.
  • I og med at vi ikke har så stort foajéområde utenfor Bysalen Amfi, ønsker vi å unngå trengsel der. Det betyr at foajé i hovedsak bør benyttes til kø-system i bar og toalettbesøk. Så det er fint om folket kan gå rett inn og finne bordet sitt rett etter de eventuelt har handlet seg noe i baren.
  • Vi bruker kort når vi handler
(Mens kr 50 pr deltaker for quizen bør helst være i kontanter og leveres sammen med svarark etter første omgang.)

Før og under quizen vil det være salg av mineralvann, kaffe, øl, vin, peanøtter/chillinøtter/diverse potetgull og sjokolade fra baren i foajéen.

Det vil som vanlig være tilgjengelig kladdeark og penner, men ta gjerne med egne penner for enda bedre smittevern 😊

Sjølve quizen vil være slik dere kjenner Allmennquiz med Geir Dahlberg, to omganger (mulig å oppnå hhv 28 og 32 poeng), det blir spurt om alt mulig, krydra med bilder, videos og lyd – og forhåpentligvis passe vrient. Det vil også være mulig å krangle med QM om enkelte svar …

Vi legger opp til 9-10 runder før jul. Følgende 9 datoer er spikra, alle kl 1900 onsdager:
19. august
2. september
9. september
23. september
7. oktober
21. oktober
4. november
18. november
2. desember
16. desember
(Alle quizdatoer - mine og andres i lokaldistriktet - kan du se i venstre marg i bloggen her.)

Det blir premiering hver runde til vinnerlaget (gavekort) + en uttrekkspremie. Det vil også bli noe premiering sammenlagt, men hva slags premier er det knytta mye usikkerhet til ennå. Ikke forvent altfor mye gull og grønne skoger, men litt påskjønnelse blir det – også til ett av lagene som deltar på alle rundene.

Vi gleder oss stort til å ta dere alle imot igjen og kose oss med quiz under trygge forhold – vi ses på onsdag! 😊
Geir

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar