tirsdag 7. juli 2020

Humbars MusikkQuiz 27. juni 2020

Også i juni blei det avvikla en runde av Humbars MusikkQuiz  Barenaked Hildes stilte med Hilde, Tage, Jan Erik, Johan og undertegnede.

Spillelista med alle låter som blei spilt har QM Ole Andreas lagt ut på Spotify, så det går fint an å ta quizen hvis en ikke tjuvtitter på Spotify mens lista spilles av.

Quizen var som vanlig delt i tre, i første runde blei åtte låter avspilt, men fire spørsmål til hver låt - under kan du se bilde av alle spørsmål i runde en.

runde  to var det kun coverlåter, de ti første blei både artist/gruppe og originalartist/-gruppe avkrevd, men i de siste skulle en kun svare originalartist/-gruppe.

tredje runde blei 40 låter avspilt og vi skulle svare hvem som spilte - kobla opp mot noen platecover med artister/grupper som dukka opp som en av de 40 låtene og vi skulle koble disse også. Alle artistnavn skulle besvares med for- og etternavn (alternativt artistnavn, selvfølgelig).

Før du går i gang bør du hente opp spillelista (uten å kikke for mye, så sett på play og les spørsmålene etterhvert - det blei avspilt noe over et minutt av hver låt - eller enda mer hvis det drøyde med første refreng.)

Fasit legger jeg ikke ut, en del finner dere da selvfølgelig på Spotify-spilleliste, og kanskje er det noen få ting du må google.

Dato for neste runde i denne musikkquizen er 25. juli - be there! Samtidig kan det nevnes at min neste Dahlbergs MusikkQuiz er 28. august - meld deg gjerne på allerede nå, det kan fort bli fullt!

Quizen er velvillig delt av QM Ole Andreas på Facebooksida Humbars MusikkQuiz.

Her er spørsmålene i første runde:




Albumcovers til runde 3:




-------------------------------------------------

Fasit til albumcover:
a - 14
b - 1
c - 19
d - 26
e - 34
f - 9
g - 10
h - 24
i - 17
j - 7
k - 36
l - 37


Hvordan gikk det så med Barenaked Hildes? Endelig blei det seier - og det med god margin! En seier som for eget vedkommende var noe skjemma av nok et stygt komajernteppe. Countrydama jeg har lytta mye til var plutselig helt ute av hodet mitt, skummelt - men NESTE GANG glømmer jeg ikke henne ;-) Kanskje jeg skulle få de ulike QM til å spille min type musikk i første runde og ikke i siste?



To live-quizzer i juli venter, Løvstad-Quiz 10. juli og MusikkQuiz 25. juli - begge på Humbar, snakkes vi?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar