torsdag 15. desember 2016

Ny runde NorsiaQuiz vårhalvåret 2017

Det er med glede jeg kan melde at vi fortsetter med NorsiaQuiz på Kooperativen også våren 2017. Alle de ti trofaste lagene har sagt at de stiller også neste sesong, og det er jeg veldig glad for. Det tyder på at folk trives. En stor takk til B-Gjengen, De Utvalgte*, Halvdan Svarte*, Hanne & Hannene, Koopens Ølvenner*, Laget på Stiklestad*, Midt på Treet*, NoName*, OptimisteneÆ og Qwizards for at de er så trofaste og stiller med godt humør hver eneste gang til tross for mange vriene og rare spørsmål fra QM.
* = de lagene som har vært med siden oppstart høsten 2010, intet mindre enn imponerende.

Her er foreløpig datoer etter nyttår. De er så godt som spikra alle sammen, det er kun hvis uforutsette ting skjer at vi endrer disse. Og det er helt sikkert at de to første rundene går som planlagt. Som dere ser kjører vi to ganger etter hverandre for å stagge quiz-abstinensene etter jula, deretter blir det annenhver mandag, men rundt påsketider blir det tre uker mellom runde sju og åtte. Til sammen blir det som vanlig ti runder, hvorav de to dårligste strykes.


Jeg ønsker alle NorsiaQuizere god jul med klassisk Dahlbergsk quizpausemusikk og gleder meg til å se dere igjen på nyåret (eller i romjula), snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar