onsdag 14. desember 2016

Det blir mer musikkquiz!

Gode nyheter for de av dere som er glade i musikkquiz. 17. februar og 17. mars holder jeg musikkquiz i det nye, flotte lokalet BassGarasjen (tilknytta Ringerike kultursenter).



Musikkquizen kombineres med musikalske liveinnslag (hvem som opptrer kommer stort sett til å være hemmelig fram til quizen). Vi satser mer på det å ha en hyggelig kveld med mye god og gjenkjennbar musikk framført både live og via videos og lydspor enn en nerdequiz-konkurranse. Her skal alle kunne bidra med sin kunnskap!

Quizen legges opp à la PopQuiz slik vi kjenner det fra NRK Radio. Det blir spørsmål fra hvert tiår fra 1960-tallet og oppover, fram til og med 2000-tallet og vår tid. I motsetning til PopQuiz med Finn Bjelke kjører vi to runder, og fyller på med flere spørsmål til hvert tiår. (Og ingen blir selvfølgelig slått ut før kvelden er omme ...) Hvert lag skal bestå av max fem personer.

Spørsmålene vil i stor grad ha fokus på hva som har vært innom hitlistene - her blir det gjenhør med mye god musikk.

I pausa vil det trolig tilbys enkel matservering, mulighet for å unngå dehydrering vil det være hele tida :-) Det vil være premiering av beste lag hver av kveldene - mer detaljer kommer seinere. Arrangementet vil vare mellom to og tre timer.

Lurer du på hvordan kveldene er lagt opp? Les avsnittet under og klikk deg inn på lenkene.

Disse quizene vil bygges opp på samme måte som musikkquizen jeg og Anders holdt på Eger & Co i september. Her kan du lese mer om det. Du kan også prøve deg på quizen jeg hadde da, her får du alle spørsmål og alle låter som blei spilt - bortsett fra det Anders Dahlberg spilte live denne kvelden. Dette arrangementet blei en stor suksess, og jeg håper og tror det blir like vellykka i de flotte lokalene i BassGarasjen.

Vil dere være sikre på å få plass kan det lønne seg å melde på lag i forkant på http://tinyurl.com/Musikkquiz2017, eller så kan dere møte opp i BassGarasjen før kl 1930 17. februar og/eller mars.

Jeg gleder meg til dette og håper å se deg der, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar