mandag 6. juni 2022

Dahlbergs Musikkquiz 27. mai 2022

Vårens siste utgave av Dahlbergs Musikkquiz blei avholdt siste fredag i mai på Bassgarasjen. Denne gangen stilte åtte lag til start. Det virker som om vi har fått quizen inn på rett spor nå med både høye poengsummer til vinnerlagene og gode snittpoengsummer i tillegg. Vi får forsøke å holde oss på omtrent dette nivået når vi møtes igjen til høsten.

Høstens runder er allerede spikra:
2. september
30. september
28. oktober
25. november

Som nevnt på siste quiz håper vi at alle lag melder seg på på nytt, slik at vi har en viss formening om hvor mange lag som tenker å stille lag på de fleste rundene, og hvilke som stiller fra gang til gang. Gå inn på dette skjemaet og fyll ut. Flott hvis det gjøres før sommerferien! Men alle kan selvfølgelig melde seg på (eller ikke) akkurat når det passer dem. Det er likevel fint for oss som arrangerer å få en pekepinn på hvor mange lag som stiller.

Det blir stillere med musikkquiz i sommer, men Humbar Musikkquiz avholder nok en runde både i juni (11. juni) og i juli - i tillegg til en Paul McCartney-quiz 23. juni (hva det går ut på er jeg ganske så spent på, kan vel bli litt sært med quiz om kun én artist eller ...?)

Jeg prøver meg også på en ny Musikk-bingo 24. juni på Humbar, det var stor stemning og på grensen til allsang langfredag når jeg testa ut dette for første gang, bli med da vel!

Men vi må ikke glømme å gratulere Hanne & Hannene med seier på musikkquizen i mai! De oppnådde høyeste poengsum på mine musikkquizern (i alle fall som jeg kan huske). De valgte et pass til Malstrøm-festivalen i juli. A-Team blei trukket ut til gavekort på stor pizza fra Peppes og fem billetter til Let Us Entertain You gikk til Solo Super.

Resultatliste:
1. Hanne & Hannene 89p
2. Punk Floyd 87p
3. De Utvalgte 84,5p
4. Valsen Bjølsemølle 80p
5. Solo Super 78p
6. A-Team 76p
7. Everything But The Girl 72p
8. Stranger Ranger 36p (Én person)

Som nevnt mange ganger tidligere blir det umulig å gjengi musikkquizen som blogginnlegg - "du må være der for å få fullt utbytte av quizen", men er du veldig nysgjerring så send en DM på DahlbergQuiz på Facebook - vi finner en løsning :-) Ett av spørsmålene denne gangen var bl a hvem som spiller her og hvem de covra (her røpes da fasit for det ene pga YouTubes tekst, men det andre må du finne ut av sjøl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar