søndag 1. mars 2020

Humbar MusikkQuiz 8. februar

The Smashing Hildes stilte som vanlig på Humbars MusikkQuiz. Denne gangen besto laget av Hilde, Toni, Jan Erik og undertegnede. Finn Chr var EL-fast i Oslo, så vi måtte improvisere litt for å få fullt lag. I første runde fikk vi med oss bartender-Petter, før Kjetil dukka opp og blei med i andre runde og Finn Chr hadde fått lada batteriene og var med oss i tredje og siste runde. Vi passa på av vi ikke hadde noe overlappende svar i albumoppgaven mellom de tre som hjalp til underveis - de svarte kun på de spørsmål som tilhørte omgangen.

Det blir litt for mye å legge ut hele quizen her med lydspor til alt, men QM Ole Andreas har lagt ut spilleliste på Spotify (tusen takk for det, jeg veit mange som ikke fikk vært der setter pris på det) og det går fint an å ta quizen hvis en ikke tjuvtitter på Spotify mens lista spilles av. Her finner du Humbar MusikkQuiz på Facebook.

Quizen var som vanlig delt i tre, i første runde blei åtte låter avspilt, men fire spørsmål til hver låt - under kan du se bilde av alle spørsmål i runde 1. I runde  to var det kun coverlåter, de ti første blei både artist/gruppe og originalartist/-gruppe avkrevd, men i de siste skulle en kun svar originalartist/-gruppe. I tredje runde blei 40 låter avspilt og vi skulle svare hvem som spilte - kobla opp mot noen platecover med artister/grupper som dukka opp som en av de 40 låtene og vi skulle koble disse også. Alle artistnavn skulle besvares med for- og etternavn (alternativt artistnavn, selvfølgelig).

Før du går i gang bør du hente opp spillelista (uten å kikke for mye, så sette på play og lese spørsmålene etterhvert - jeg tipper at et drøyt minutt blei avspilt av hver låt sånn ca.)

Her er spillelista på Spotify, enjoy! Fasit legger jeg ikke ut, en del finner dere da selvfølgelig på Spotify-spilleliste, en del ting må dere google. og artist/gruppe fra de 12 albumcover i del 3 finner du på Humbar MusikkQuiz.

Neste runde i denne musikkquizen er 7. mars, det er fortsatt plass til flere lag. Jeg holder neste Dahlbergs MusikkQuiz fredag 27. mars.





Her er albumcoverne som kunne kobles til 12 av de 40 låtene i siste runde:


Også denne gangen måtte vi nøye oss med andreplass, men innsatsen var meget bra likevel - og vi er ikke langt bak! Her er sluttstillingen:

1.Håkon Tronrud Likes Reggae 104,5p.
2.Smashing Hildes 100p.
3.Døh! Gidder du å quizze meg i trynet 73,5p.
3.The Humpty Dumptys 73,5p.
5.Quiz Quiz Bang Bang 63p.
6.Humiliated Cuckold's Cumshot 58p.
7.Quiz meg i øret 37,5p.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar