torsdag 13. desember 2018

Romjulsquiz på Gledeshuset

Jeg starter opp med allmennquiz på Gledeshuset på tirsdager over jul - og fortsetter med musikkquiz på BassGarasjen én gang pr måned. Før den tid tester vi ut Gledeshuset med en romjulsquiz torsdag 27. desember kl 1900.



Quizen blir lagt opp med to runder der en til sammen kan oppnå 60 poeng. Som nevnt er det en allmennquiz, og håper det vil være noe for en hver smak og alder. Gledeshuset tilbyr quizmat til en hyggelig pris.

Dette blir en testrunde før vi går i gang med ti vårrunder med allmennquiz på Gledeshuset. Her vil det være plass til alle lag som har lyst til å være med på en allmennquiz med spørsmål, bilder, lyd, video og mye moro! Jeg gleder meg, og håper mange av dere tar turen - vel møtt!

Her kan du melde på lag til romjulsquizen. Det er kjekt for oss om du melder deg på (sjøl om det vil være fullt mulig å komme uten forhåndspåmelding), da får vi en pekepinn på hvor mange som kommer og kan rigge til lokalet etter det. Og her kan du se hvilke lag som allerede er påmeldt romjulsquizen.

Datoer for GledesQuiz (allmennquiz) våren 2019 (Påmelding her):



Og her kan du se hvilke lag som allerede er påmeldt vårens runder.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar