mandag 7. november 2016

OldemorsQuiz 3. november 2016

Det hender at Bobla mangler folk til quiz på Oldemors Quiz, og det hender jeg blir spurt. Innimellom så klaffer det også tidsmessig og da er det trivelig å kunne svare ja til disse hyggelige Modums-quizzere. Denne torsdagen var en slik.

Det er plass til seks stk på laget, denne torsdagen hadde John Arne fått et avbud pga sykt barn omtrent når quizen starta, så vi var fem stk som skulle kjempe for Boblas ære denne kvelden. John Arne, Vidar, Tone, Ronny og jeg.

Her kommer første spørsmålene, så dukker fasit og hva vi svarte opp etter det.

Runde 1

1. Hva heter personen i Bibelen som er beskrivi med lengst levealder?
2. Hva heter partneren til Maj Sjöwall?
3. I hvilket land brukes navnet Copa del Rey om landets årlige fotballcup?
4. Hva er tittelen på crazy-komedien (1972) med Rolv Wesenlund, Bjørn Sand og Harald Heide Steen jr i hovedrollene som ofte beskrives som parodi på byråkratiet i Norge?
5. Hva het det østtyske bilmerket med to-taktsmotor og karosseri i duroplast og glassfiber som var det vanligste kjøretøyet i DDr, også innført til Norge 1959-67, i dag regna som en populær kultbil i Tyskland?
6. Hvilket navn brukes i eventyrene om en type støvler som får bæreren til å løpe veldig raskt?
7. Hva er den eneste amerikanske delstaten som begynner på bokstaven D?
8. Hva heter den marokkanske friidrettsutøveren (f 1967) som fikk norsk statsborgerskap i 1997 og som blei OL-mester på 10 000 meter i 1992?
9. a) Hva kalles tegneseriefigurene som blir framstilt som ei gruppe identiske, små skogsvesener og som bor samme i paddehatter i en skog? (Jeg trur faktisk vi fikk opplyst av de var blå også)?
        b) Hva heter nordmannen som solgte 400 000 plater om disse figurene i årene 1978-79?
10. Hvilket land?
        a) Ligger ved Atlanterhavet og grenser i nord til Vest-Sahara og Algerie, i øst og sør til Mali og i sørvest til Senegal. Landet er et typisk ørken- og steppeland og befolkning er for det meste arabiske muslimer. Flagget er grønt med gul halvmåne og gul stjerne.
       b) Innlandsstat med nesten sju millioner innbyggere og grenser i nordvest til Bolivia, i øst og nordøst til Brasil og i sørvest til Argentina. Flagget er tredelt horisontalt med rødt, hvitt og blått og med et emblem på den hvite delen.
11. Hvilket uttrykk brukes om å skjære et stk hud med hår fra hodebunnen av en fiende som bevis på seier eller som krigstrofe og hvor denne skikken særlig er kjent fra indianere i Nord-Amerika på 16-1800-tallet?
12. En av de to artistene vi hører? Klikk her for avspilling.
13. Hva er hovedingrediensen i matrettene dravle og gomme?
14. Hva heter mausoleet i Asia som blei bygd i 1632-50 som er en kubisk bygning med sentralkuppel oppført i marmor, pryda med arabesker og ….. (fikk ikke notert mer)?
15. Hva kaller man et rettslig avhør av skipsfører og mannskap i anledning av havari som har rammet skipet eller ulykke som har inntruffet ifm skipets drift?
16. Norsk forfatter og lærerinne (f 27.5.1860)? Norges første barnesangbokforfatterinne og utga sin første sangbok i 1905. blant de mest kjente sangene er «Å tenk at gråpus har fire små», «Da klokka klang» og «Nei, nei gutt, dette må bli slutt».
17. Hvilken svensk forfatter skreiv i 2015 romanen som på norsk har tittelen «Blå stjerne», hans femte bok i serien «Det store århundre»?
18. Hva heter den palestinsk/islamske paramilitære og politiske organisasjonen med Khaled Meshaal som leder. De er sterkest oppslutning på Gaza, men også mye oppslutning på Vestbredden og flere steder (fikk ikke med meg hele teksten her)?
19. Hva kaller man en type programvare som fortløpende undersøker mapper på en datamaskin for å oppdage mulig virusinfiserte filer, og som også kan være en enhet som konverterer bilder eller filer til digitale filer?
20. Hvilket kontinent er 14,4 millioner kvadratkm og er gjennomsnittlig den kaldeste, tørreste og mest forblåste av alle kontinenter og har høyest gjennomsnittshøyde av alle kontinent.
21. Hva kaller man en støpejernsplate som brukes til å steike flatbrød, potetlefser og sveler?
22. Fra hvilket land kommer de to Stabæk-spillerne Mandí Soyouba og Luc Kassi?
23. I hvilket land ligger hovedadministrasjonen til telekomselskapet Huawei technologies?
24. Hva kalles apparatet som er en kunstig nyre og som brukes når nyrefunksjonen er for dårlig?
25. Hvilket artist (1970)? Klikk her for avspilling.

Runde 2

26. I hvilket fylke ligger stendene Fosnavåg og Sjøholt?
27. Hvilket enkelt ord kan man sette bak ordene lule, skolte og kildin for å få navnet på en folkegruppe?
28. Hva kaller man et telleverk for beregning av pris på kjøreturer med drosje?
29. Hvilken ministerpost har både Gro Harlem Brundtland og Tine Sundtoft hatt?
30. Hvilken friidrettsøvelse blir internasjonalt kalt heptathlon og som utendørs er for kvinner og innendørs for menn?
31. a) Hvilken amerikansk president blir portrettert av Anthony Hopkins i film fra 1995?
       b) Hvilken amerikansk president blir portrettert av Bill Murray i filmen «Hyde Park on Hudson» (2012)?
32. Hvilken sivil utdanning har Märtha Louise?
33. a) Hva het Hitlers propagandaminister?
b) Hva het personen (f 7.3.1904 – d 4.6.1942) som var en av Hitlers nære medarbeidere og som blei kjent som Den Blonde Moses, Slakteren fra Praha og Det Blonde Uhyre og som var en av de sentrale personene i planlegginga av Holocaust?
34. Hvilket instrument forbindes med kineseren Lang Lang?
35. Hvilket bakverk kalles også Pikekyss?
36. Hvilket departement sorterer Sjøfartsdirektoratet under? Svaret skulle være helt presis. Her blei det mye drøfting, vi var innom Samferdselsdep, Fiskeridep og endte opp med å svare Næringsdep.
37. Hva slags produkter lages i hovedsak av det tyske industrikonsernet Gigaset AG?
38. Hva betyr uttrykket å vandalisere?
39. a) Hvilken fugl blir i enkelte deler av Norge kalt musvitt eller tertitt?
        b) hvilket fugleark i norsk fauna er 15 cm lang, veier 20g, har to tydelig hvite vingebånd og issen og nakke er blågrå. De ytterste stjertfjærene er hvite og ansiktet er brunrødt. Hunnen har en mørk grønngrå overside, men på undersiden er hun lysere. Fuglen hekker på samme sted hver år.
       c) Hvilken fugl er dette? Regnes som kortdistansetrekkfugl og er nasjonalfugl på Færøyene. Den lager mye lyd og er en stor og kompakt vader, med lengde på 39-45 cm, hvorav det røde nebbet er 6-9 cm. Den er i hovedsak hvit under og svart …. (da rakk jeg ikke notere ned mer).
40. Gruppe (1995)? Klikk her for avspilling. NB! Unngå å se i adressefeltet for fasit.
41. Hvilken negativ betegnelse brukes om svært lave bud, som legges fram i budrunde, gjerne i kombinasjon med kort tidsfrist?
42. Hvilket politisk parti representerte tidligere miljøvernminister Guro Fjellanger?
43. I hvilket land ligger det meste av regionen Mandsjuria?
44. Hvilke to klubber skal møtes i cupfinalen for kvinner 19.11.?
45. Hva slags mat er Golden Delicious?
46. a) I hvilket fylke ligger vannkraftverkene Momrak, Nurak og Mår?
        b) Hva heter vannkraftverket i Suldal i Rogaland som er Norges og Nord-Europas største, hvor kraftverkene Kvilldal, Saurdal, Hylen og Stølsdal inngår, og hvor Statskraft og Lyse har det største eierandelene?
47. a) Hvilken norsk dikter for forfatter skreiv det selvbiografiske verket «Hassel-Nøtter» på dødsleie i 1845?
       b) Hvilken norsk dikter og forfatter skreiv i 1962 skuespillet «Sigurd Slembe», som regnes som et av forfatterens viktigste?
48. a) Hvilken adresse er den første en kommer til etter Start i spillet Monopol, den billigste adressen?
       b) Hvilken adresse er den siste i samme spill, og den dyreste adressen?
49. a) Hva heter den amerikanske TV-serien med premiere 1981 som flere sesonger gikk på norsk TV, handling lagt til et rolig vindistrikt utafor San Fransisco, hvor intriger, maktkamp, bestikkelser, ….. (fikk ikke notert mer)?
       b) Hva het den amerikanske TV-serien med premiere i 1996, vist flere sesonger i Norge, hvor vi møter et ungdommelig sykkelpoliti på Santa Monica Beach i California, som har mange likhetstrekk med Baywatch, og av den grunn populært blei kalt Baywatch on bikes?
50. Artist (2010)? Klikk her for avspilling. NB! Unngå å se i adressefeltet for fasit.

----------------------------------------------

Fasit

Runde 1

1. Hva heter personen i Bibelen som er beskrivi med lengst levealder? De fleste på laget kunne nok Metusalem. Spørsmålet har også blitt stilt tidligere på OldemorsQuiz, så har du elefanthukommelse …
2. Hva heter partneren til Maj Sjöwall? Dette var jeg helt sikker på, trur flere på laget var det også. Det eneste vi diskuterte var helt korrekt stavemåte, Per Walhöö – her hadde nok litt stavefeil blitt tolerert også.
3. I hvilket land brukes navnet Copa del Rey om landets årlige fotballcup? Planke for fotballfolket, Spania.
4. Hva er tittelen på crazy-komedien (1972) med Rolv Wesenlund, Bjørn Sand og Harald Heide Steen jr i hovedrollene som ofte beskrives som parodi på byråkratiet i Norge? Denne tok vi med en gang. Jeg var sikker på at HHS jr ikke deltok i «Norske byggeklosser». Det blei også opplyst i etterkant at han skulle vært med, men var blitt syk.
5. Hva het det østtyske bilmerket med to-taktsmotor og karosseri i duroplast og glassfiber som var det vanligste kjøretøyet i DDr, også innført til Norge 1959-67, i dag regna som en populær kultbil i Tyskland? Heller ikke Trabant skapte særlig problemer.
6. Hvilket navn brukes i eventyrene om en type støvler som får bæreren til å løpe veldig raskt? En del av plankene på OldemorsQuiz er av det meget breie slaget, sjumilsstøvler er en av disse.
7. Hva er den eneste amerikanske delstaten som begynner på bokstaven D? Denne var det heller ikke mye uenighet rundt bordet om, Delaware.
8. Hva heter den marokkanske friidrettsutøveren (f 1967) som fikk norsk statsborgerskap i 1997 og som blei OL-mester på 10 000 meter i 1992? Lett og ledig start her, Khalid Skah kom også kjapt.
9. a) Hva kalles tegneseriefigurene som blir framstilt som ei gruppe identiske, små skogsvesener og som bor samme i paddehatter i en skog? (Jeg trur faktisk vi fikk opplyst av de var blå også)? Breie planker, ja ….. Smurfer
b)Hva heter nordmannen som solgte 400 000 plater om disse figurene i årene 1978-79? Det samme her, Geir Børresen. Vi fant vel ut cirka her at vi i alle fall var i ledelsen etter ni spørsmål (men vi var nok ikke aleine på toppen …)
10. Hvilket land?
a) Ligger ved Atlanterhavet og grenser i nord til Vest-Sahara og Algerie, i øst og sør til Mali og i sørvest til Senegal. Landet er et typisk ørken- og steppeland og befolkning er for det meste arabiske muslimer. Flagget er grønt med gul halvmåne og gul stjerne. Endelig (?) noe vi måtte slite litt mer med. Mange forslag var framme, og med en viss stolthet kan jeg si at det var jeg som foreslo Mauritania. Er normalt ikke jeg som tar geo-spørsmål når de er litt vanskelige.
b) Innlandsstat med nesten sju millioner innbyggere og grenser i nordvest til Bolivia, i øst og nordøst til Brasil og i sørvest til Argentina. Flagget er tredelt horisontalt med rødt, hvitt og blått og med et emblem på den hvite delen. Denne tok Ronny kjapt, og vi andre kjøpte Paraguay greit.
11. Hvilket uttrykk brukes om å skjære et stk hud med hår fra hodebunnen av en fiende som bevis på seier eller som krigstrofe og hvor denne skikken særlig er kjent fra indianere i Nord-Amerika på 16-1800-tallet? Tilbake til planker, det er sef skalpering.
12. En av de to artistene vi hører? Her var vi (nesten) helt lost. Ingen hadde peiling bortsett fra Vidar som mente han hadde hørt dette før og så artistene for seg. Han jobba med denne lenge og kom til slutt på –boy – og hva skulle stå foran? Joda, Naughtyboy kom. Ingen kom på den andre artisten, Sam Smith.
13. Hva er hovedingrediensen i matrettene dravle og gomme? Vi har snakka om planker tidligere her, dette var definitivt ingen planke for oss. Vi prøvde å tenke logisk og ramsa opp potet, rømme, korn, melk og mer. Vi endte opp med å svare brød.
14. Hva heter mausoleet i Asia som blei bygd i 1632-50 som er en kubisk bygning med sentralkuppel oppført i marmor, pryda med arabesker og ….. (fikk ikke notert mer)? Dette er vel det som kan betegnes som en planke skjult i en litt innfløkt tekst. Vi tok Taj Mahal greit.
15. Hva kaller man et rettslig avhør av skipsfører og mannskap i anledning av havari som har rammet skipet eller ulykke som har inntruffet ifm skipets drift? Her skreiv Tone ned skipsforklaring med en gang og vi kjøpte den, enda det skurra litt både for Tone og oss andre. Vi jobba ikke mer med den, burde gjort det. Da hadde vi kommet på sjøforklaring. Det viste seg imidlertid at skipsforklaring også er ganske vanlig i bruk i omtale av dette, så begge betegnelser blei godkjent.
16. Norsk forfatter og lærerinne (f 27.5.1860)? Norges første barnesangbokforfatterinne og utga sin første sangbok i 1905. blant de mest kjente sangene er «Å tenk at gråpus har fire små», «Da klokka klang» og «Nei, nei gutt, dette må bli slutt» Kunne det være andre enn Margrethe Munthe? Nei :-)
17. Hvilken svensk forfatter skreiv i 2015 romanen som på norsk har tittelen «Blå stjerne», hans femte bok i serien «Det store århundre»? Her var det John Arne som var først ute med Jan Gillou.
18. Hva heter den palestinsk/islamske paramilitære og politiske organisasjonen med Khaled Meshaal som leder. De er sterkest oppslutning på Gaza, men også mye oppslutning på Vestbredden og flere steder (fikk ikke med meg hele teksten her)? Vi fant ut at det måtte være Hamas, sjøl om jeg prøvde med med Hizbollah først – skjønte fort at det ikke var det.
19. Hva kaller man en type programvare som fortløpende undersøker mapper på en datamaskin for å oppdage mulig virusinfiserte filer, og som også kan være en enhet som konverterer bilder eller filer til digitale filer? Var egentlig blank på denne, men Tone holdt hodet kalt og fokuserte på den andre av de to opplysningene. Sjøl om ingen av oss hadde hørt uttrykket skanner brukt om programvare var det jo helt sikkert svaret på det siste :-)
20. Hvilket kontinent er 14,4 millioner kvadratkm og er gjennomsnittlig den kaldeste, tørreste og mest forblåste av alle kontinenter og har høyest gjennomsnittshøyde av alle kontinent. Må nok også betegnes som en planke, Antarktis
21. Hva kaller man en støpejernsplate som brukes til å steike flatbrød, potetlefser og sveler? Når til og med jeg veit at det er takke, må vel dette være rimelig lett.
22. Fra hvilket land kommer de to Stabæk-spillerne Mandí Soyouba og Luc Kassi? Her hadde vi litt diskusjon. Ingen av oss var sikre. Vi endte opp med kun to mulig svar, Elfenbenskysten og Nigeria. Vi visse at Soyouba hadde deltatt i siste VM og dermed kunne vi (med vår logikk) avgrense til disse to landene. Ronny helte mot Nigeria, Vidar og jeg mente at det var større sjanse for Elfenbenskysten med de franskliknende navnene. Vi valgte rett. Dette er type spørsmål som er vriene når en ikke er enig og ikke er sikker på svaret, hvor mye skal en presse på/gi seg når en ikke er sikker. Kanskje flaut å presse på og så er det feil, har opplevd det noen ganger, ja.
23. I hvilket land ligger hovedadministrasjonen til telekomselskapet Huawei technologies? Her blei vi ganske fort enige om Kina.
24. Hva kalles apparatet som er en kunstig nyre og som brukes når nyrefunksjonen er for dårlig? Flere på laget kom kjapt opp med dialyseapparat.
25. Hvilket artist? Denne tok jeg kjapt, meget kjent låt med Joni Michtell, «Big yellow taxi».

Det blei en runde vi var godt fornøyd med. Én feil må sies å være med enn godkjent, også med tanke på av vi kun var fem stk. Kun bom på dravle/gomme, og med et par stang inn gjorde at vi har oppe i toppen etter første runde, men ikke aleine.

Runde 2

26. I hvilket fylke ligger stendene Fosnavåg og Sjøholt? Vi snakka mye om planker i første runde, og her fikk vi den vel rett i fleisen. Her blei det gjetting fra oss. Vi svarte vel Nord-Trønderlag, men Møre og Romsdal var korrekt.
27. Hvilket enkelt ord kan man sette bak ordene lule, skolte og kildin for å få navnet på en folkegruppe? Ganske greit igjen, same.
28. Hva kaller man et telleverk for beregning av pris på kjøreturer med drosje? Det var ikke slutt på breie planker nei, taksameter må nok betegnes som det.
29. Hvilken ministerpost har både Gro Harlem Brundtland og Tine Sundtoft hatt? Miljøvernminister var det ingen tvil om.
30. Hvilken friidrettsøvelse blir internasjonalt kalt heptathlon og som utendørs er for kvinner og innendørs for menn? Dette ligger jo også i ordet, sjukamp.
31. a) Hvilken amerikansk president blir portrettert av Anthony Hopkins i film fra 1995? Her var jeg helt sikker på Nixon.
b) Hvilken amerikansk president blir portrettert av Bill Murray i filmen «Hyde Park on Hudson» (2012)? Denne var verre, hadde ikke hørt om denne før. Det hadde ikke de andre heller, så det blei gjetting. Vi var innom F D Roosevelt, men endte til slutt på George Washington.
32. Hvilken sivil utdanning har Märtha Louise? Stor enighet om fysioterapeut.
33. a) Hva het Hitlers propagandaminister? Josef Goebbels var grei skuring.
b) Hva het personen (f 7.3.1904 – d 4.6.1942) som var en av Hitlers nære medarbeidere og som blei kjent som Den Blonde Moses, Slakteren fra Praha og Det Blonde Uhyre og som var en av de sentrale personene i planlegginga av Holocaust? Dette var ikke grei skuring, dette er noe vi burde kunnet, men da holder det ikke med å svare Eichmann (det burde jo ringt ei bjelle med dødsåret hans, jeg visst jo at han blei tatt av israelerne). Reinhard Heydrich var vi ikke innom.
34. Hvilket instrument forbindes med kineseren Lang Lang? Vi har helt enige om fiolin og bomma totalt på klaver.
35. Hvilket bakverk kalles også Pikekyss? Marengs visste flere på laget.
36. Hvilket departement sorterer Sjøfartsdirektoratet under? Svaret skulle være helt presis. Her blei det mye drøfting, vi var innom Samferdselsdep, Fiskeridep og endte opp med å svare Næringsdep. Det finurlige svaret var Næringsdep og Fiskeridep, altså dep som har hver sin minister. Litt forskjell i vanskegrad på dette og smurfene for å si det sånn ;-)
37. Hva slags produkter lages i hovedsak av det tyske industrikonsernet Gigaset AG? Her var Vidar helt sikker, og jeg trur Ronny også var det. De hadde begge telefon på blokka.
38. Hva betyr uttrykket å vandalisere? Brei planke her altså, ødelegge.
39. a) Hvilken fugl blir i enkelte deler av Norge kalt musvitt eller tertitt? Vidar imponerte med fuglekunnskaper og dro fram kjøttmeis.
b) hvilket fugleark i norsk fauna er 15 cm lang, veier 20g, har to tydelig hvite vingebånd og issen og nakke er blågrå. De ytterste stjertfjærene er hvite og ansiktet er brunrødt. Hunnen har en mørk grønngrå overside, men på undersiden er hun lysere. Fuglen hekker på samme sted hver år. Igjen imponerte Vidar med bokfink.
c) Hvilken fugl er dette? Regnes som kortdistansetrekkfugl og er nasjonalfugl på Færøyene. Den lager mye lyd og er en stor og kompakt vader, med lengde på 39-45 cm, hvorav det røde nebbet er 6-9 cm. Den er i hovedsak hvit under og svart …. (da rakk jeg ikke notere ned mer). Her sleit vi en del mer, kan du si. Når ikke Vidar kunne, hvem kunne da? I mangel av noe annet svarte vi lundefugl, tjeld blei ikke nevnt.
40. Gruppe (1995)? Tok litt tid for mine sarte ører fikk høre ordentlig over anlegget, men når strofa what’s the story, morning glory fikk jeg bekrefta antagelsen om Oasis.
41. Hvilken negativ betegnelse brukes om svært lave bud, som legges fram i budrunde, gjerne i kombinasjon med kort tidsfrist? Det kunne vel ikke være annet enn skambud.
42. Hvilket politisk parti representerte tidligere miljøvernminister Guro Fjellanger? Trur mange på laget tok Venstre.
43. I hvilket land ligger det meste av regionen Mandsjuria? Vi var igjen ganske sikre på at det var Kina.
44. Hvilke to klubber skal møtes i cupfinalen for kvinner 19.11.? Med Tone på laget behøvde ikke vi andre jobbe med denne, men Ronny tok også ganske glatt LSK Kvinner vs Røa.
45. Hva slags mat er Golden Delicious? Vi stussa litt på spørsmålsstillinga, slik det blei stilt kunne vi jo f eks bare svare frukt, men det blei etter hvert presisert at svaret måtte være mer presist enn som så. Jeg foreslo først epler uten at jeg på noen måte var sikker, vi var innom pærer før vi endte opp med druer.
46. a) I hvilket fylke ligger vannkraftverkene Momrak, Nurak og Mår? Liten tvil om at vi her måtte svare Telemark.
b) Hva heter vannkraftverket i Suldal i Rogaland som er Norges og Nord-Europas største, hvor kraftverkene Kvilldal, Saurdal, Hylen og Stølsdal inngår, og hvor Statskraft og Lyse har det største eierandelene? Denne sleit vi mer med, og hadde ikke bedre forslag enn Sirdal. Vi hadde aldri i verden tatt Ulla-Førreverkene.
47. a) Hvilken norsk dikter for forfatter skreiv det selvbiografiske verket «Hassel-Nøtter» på dødsleie i 1845? Verken Tone eller jeg (og kanskje flere) var i tvil om at det var Henrik Wergeland.
b) Hvilken norsk dikter og forfatter skreiv i 1962 skuespillet «Sigurd Slembe», som regnes som et av forfatterens viktigste? Etter å ha tenkt oss litt om fant igjen Tone og jeg (og andre?) ut at det ikke kunne være andre enn Bjørnstjerne Bjørnson. Litt tvil var det jo, skuespill er jo ikke akkurat det han var best på – så så kjent er det jo ikke. Ganske merkelig å tenke på at den fyren fikk Nobels litteraturpris, mens Henrik Ibsen ikke gjorde det – life is a bitch.

Henrik fikk aldri Nobels litterturpris.
48. a) Hvilken adresse er den første en kommer til etter Start i spillet Monopol, den billigste adressen? Parkveien er grei skuring
b) Hvilken adresse er den siste i samme spill, og den dyreste adressen? Også enkelt og greit, Rådhusplassen.
49. a) Hva heter den amerikanske TV-serien med premiere 1981 som flere sesonger gikk på norsk TV, handling lagt til et rolig vindistrikt utafor San Fransisco, hvor intriger, maktkamp, bestikkelser, ….. (fikk ikke notert mer)? Regner med at alle veit hva dette er sjøl om all tekst ikke kom med, Maktkamp på Falcon Crest.
b) Hva het den amerikanske TV-serien med premiere i 1996, vist flere sesonger i Norge, hvor vi møter et ungdommelig sykkelpoliti på Santa Monica Beach i California, som har mange likhetstrekk med Baywatch, og av den grunn populært blei kalt Baywatch on bikes? Dette var også rimelig greit, om vi ikke har sett det så har vi i alle fall sett reklame for Pacific Blue.
50. Artist (2010)? Flere (? i alle fall Vidar) på laget tok kjapt Lady Gaga. Det skulle vel egentlig bare mangle når hun synger Lady Gaga i begynnelsen av låta ...

Om første runde var bra, var andre runde desto dårligere: 8 feil er 4-5p for mye til å kjempe om seieren. Jeg trur vi havna på tredje med våre 51p, 2p bak A-Team og 4p bak Per & Co. Det var strengt tatt bare 1p til vi burde tatt og det var frukten. Med mye hell kunne kanskje tatt tjeld, men likevel hadde vi vært langt fra seier. Vi velger å tenke at de 4-5p hadde sjettemann som ikke dukka opp tatt ;-) Så sjøl om det ikke blei seiere var vi rimelig fornøyde med innsatsen.

Alltid hyggelig å quizze med Bobla på Oldemors Karjol. Jeg dukker nok opp som reserve i ny og ne framover også, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar