søndag 13. februar 2022

Dahlbergs Musikkquiz @Bassgarasjen 4. februar

Årets første Dahlbergs Musikkquiz blei avholdt fredag 4. februar på Bassgarasjen på Ringerike kultursenter. Fortsatt er lagene koronarustne, og vi hadde av den grunn flere avbud. Likevel stilte åtte lag opp - meget gledelig! Vi håper å ha alle tilbake + enda flere nye fredag 18. mars - her kan du melde på lag. Og jeg anbefaler folk å ta en tur på Humbar Musikkquiz 26. februar før den tid.

Quizen var av en slik art at det var mulig å kjenne igjen ganske mye av det som blei spilt - ispedd noen nøtter. Men det som er nøtter for noen er enkelt for andre. Slik er det med quiz, kan du det så er det enkelt ... Vinnerlaget Rideskolen (gratulerer!) hadde hele 89 av 100 mulige poeng, og snittet var på godt over 72 poeng!

Det var et flott premiefat også denne kvelden, og fire av de åtte lagene fikk med seg premie hjem:

Det er som vanlig umulig å gjengi quizen i et blogginnlegg, men dersom du er veldig interessert i å ta quizen (mye moro i flere timer hjemme!), så kan du vippse kr 50 til 95 86 21 86 og oppgi mailadresse (evt sende meg mail, geirdahlberg@gmail.com) - da får du en delingslenke og kan klikke deg gjennom hele quizen med bilder, videos og lydsport og deretter fasit.

Her er en smakebit på et spørsmål fra 1970-tallet: 
Hvilken gruppes låt henspilles det på i bildet?

Resultater 4. februar

1. Rideskolen 89p
2. Hanne & Hannene 88,5p
3. Valsen Bjølsemølle 80p
4. De Utvalgte 74p
5. Frontal Prolaps 72,5p (to personer, for første gang med på min quiz, imponerende!)
6. A-Team 68p
7. Punk Jukes 66,5p (sammensatt lag av deltakere på Punk Floyd og The Jukes)
8. The DeafTones 40p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar