mandag 1. juni 2020

Humbars MusikkQuiz 30. mai 2020

Så var det klart for første liverunde av Humbars MusikkQuiz siden begynnelsen av mars. Barenaked Hildes stilte med Hilde, Hans, Jan Erik, Johan og undertegnede.

Spillelista med alle låter som blei spilt har QM Ole Andreas lagt ut på Spotify, så det går fint an å ta quizen hvis en ikke tjuvtitter på Spotify mens lista spilles av.

Quizen var som vanlig delt i tre, i første runde blei åtte låter avspilt, men fire spørsmål til hver låt - under kan du se bilde av alle spørsmål i runde en.

I runde  to var det kun coverlåter, de ti første blei både artist/gruppe og originalartist/-gruppe avkrevd, men i de siste skulle en kun svare originalartist/-gruppe.

I tredje runde blei 40 låter avspilt og vi skulle svare hvem som spilte - kobla opp mot noen platecover med artister/grupper som dukka opp som en av de 40 låtene og vi skulle koble disse også. Alle artistnavn skulle besvares med for- og etternavn (alternativt artistnavn, selvfølgelig).

Før du går i gang bør du hente opp spillelista (uten å kikke for mye, så sette på play og lese spørsmålene etterhvert - jeg tipper at et drøyt minutt blei avspilt av hver låt sånn ca.)

Fasit legger jeg ikke ut, en del finner dere da selvfølgelig på Spotify-spilleliste, og kanskje er det noen få ting du må google.

Dato for neste runde i denne musikkquizen er ikke bestemt ennå. Men jeg kan jo passe på å reklamere for min neste Dahlbergs MusikkQuiz 19. juni - men vær raskt, her er det straks fullt!

Her er spørsmålene i første runde:






Albumcovers til runde 3:


Hvordan gikk det så med Barenaked Hildes! Ja, du kan vel gjette - nok et andreplass ... selvfølgelig ... Det viser seg vrient å nå helt til topp for oss (i alle fall når undertegnede er med ;-) )



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar