onsdag 14. august 2019

Endelig musikkquiz igjen!

Fredag 30. august er det endelig klart for høstens første musikkquiz på Bassgarasjen. Alle hjerter gleder seg og vi legger opp til en underholdende musikalsk quizaften - og med noen endringer i opplegget fra tidligere.



Anders Dahlberg måtte som kjent kaste inn håndkleet på vårens siste runde pga sykdom, og Knut Eirik Gilhuus steppa imponerende inn på kort varsel. Anders er selvfølgelig frisk og rask igjen og har vært meget travel på livefronten denne sommeren med spillejobber mange steder: oppvarming for Åge Aleksandersen, en av mange artister på Arnemoen Gård 2019 - til stor skryt i lokalavisa, Up on the ranch utafor Hamar, Kryllingsprell og Randsfjordfestivalen for å nevne noe. 12. september er han plukka ut som en av artistene som skal feire Bruce Springsteens 70 år i Oslo 12. september, en kveld som ledes av konferansier Tom Skjeklesæther - det bør også bli en fin aften! Men før den tid kommer han altså og spiller ti coverlåter for oss som en del av quizen, og vi kan vel allerede nå love at han sparer Springsteen-coverne til The Boss runder 70 år.



Og her et lite klipp fra Tessungdalen Hangout, også fra i sommer:

Det er altså varsla noen endringer i opplegget på Dahlbergs MusikkQuiz, men dere som ikke liker endringer trur jeg likevel kan puste i noenlunde normalt tempo - endringene er ikke revolusjonerende. PopQuiz på NRK har fjerna 60-tallet (til mange - deriblant min - fortvilelse), det gjør ikke vi! Men vi sørger likevel for å få plass til et nytt tiår - 2010-tallet bør også få sin plass. Måten vi løser dette på er å redusere 1p pr tiår på alle de andre, vi beholder de åpne klassene som hver gang skaper en usikkerhet blant lagene (hva kommer nå???) og vi holder oss derfor fortsatt på 80 poeng som max poengsum pr kveld. Vi håper disse små justeringene faller i smak, og kanskje det kan friste enda flere blant den litt yngre garde (dvs de med mer normal farge på håret enn grått, eller at de har hår i det hele tatt ....) til å være med og bidra nå når vi har med en dobling av antall poeng for de to ferskeste tiårene. Er det noen som har innvendinger, kom gjerne med kommentar i feltet under her - og kjør debatt!

Slik ser da det nye svararket ut - and lo and behold! - i første omgang 30. august STARTER vi altså med en åpen klasse! Det er ikke grenser på hva slags endringer vi får denne høsten, altså .... Neida, de som har vært med før vil nok se at det ikke er så store endringene som bloggeren her kanskje forsøker å gi inntrykk av - moro skal vi ha det uansett!

Uansett, vi håper vi ses - meld på lag her (eller sjekk om laget ditt er påmeldt), i skrivende stund har 13 lag meldt sin ankomst. Alle som er forhåndspåmeldt holder vi selvfølgelig av bord til.

Men før den tid rekker vi nok å få med oss et par quizer. Først ute er nevnt Anders Dahlberg som holder fotball-quiz på Humbar fredag 16. august - kjapp deg, så kan du melde deg på før det blir fullt! Og GledesQuiz med undertegnede starter høstsesongen tirsdag 20. august kl 1900 - 23 lag er allerede påmeldt som faste lag til høstens ni runder, så vil du sikre laget ditt plass her bør du også melde deg på i forkant og vi holder da av bord til dere, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar