torsdag 27. april 2017

MusikkQuiz'er i mai og september

Det er på tide å minne folk om de to neste rundene av mine musikkquiz'er i bassGarasjen på Ringerike Kultursenter. I skrivende stund er det påmeldt 21 lag til arrangementet 12. mai - det betyr at det kun er plass til fire lag til, løp og meld på! Er du usikker på om laget DITT er påmeldt? Sjekk her!



Artisten som 12. mai skal framføre 10 coverlåter er Bjørn-Erik Borg, kjent fra bl a Demon Hotel og Dreaming Dark City .


Her kan du høre Dreaming Dark Citys ferskeste låt:


Bjørn-Erik Borg er en allsidig kar og opptrer også sammen med Olav Risan og Anders Dahlberg i trioen Three Birds - her fra EngaJam sommeren 2016:


15. september er det duket for Captain Kill, en heftig trio bestående av Daniel Vassdal Odda (vokal og bass), Reidar Standahl Håndstad (gitar) og Bjørn-Arne Karlsen (trommer) som nok skal få taket til å løfte seg på bassGarasjen denne fredagskvelden.


Her kan du sjekke ut deres siste skive:


Påmelding til quiz'en 15. september åpner 13. mai. Vi har reservert plass til de 16 FASTE lagene, så her er det fortsatt store muligheter til å få plass (lokalet tar 25 lag av fem personer før det blir altfor trangt). Men vi anbefaler at du ikke drøyer helt til det siste med å melde på.

Vi håper artistene faller i smak og at du har lyst til å ta turen på musikkquiz'ene. Lurer du på hvordan quiz'ene er, så kan du se spørsmålene og oppbygginga på mine tidligere musikkquiz'er her. Få med deg fire til og dann et lag, snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar